Skoro jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Cirkus na svadobnej hostine: Mladík nadával svadobčanom, opľul ich a žene zlomil nos
Zdielať na

Cirkus na svadobnej hostine: Mladík nadával svadobčanom, opľul ich a žene zlomil nos

HUMENNÉ / Zo svadby rovno za mreže policajnej cely. Svadobná hostina na východe sa skončila zásahom policajtov. Jeden zo svadobčanov začal ostatným nadávať a dokonca po nich pľuvať. Keď ho z hostiny vyviedli za brány reštaurácie, istá žena mu chcela dohovoriť. Skončila so zlomeným nosom.

Podľa polície ku skutku došlo krátko po polnoci, a to v jednej z humenských reštaurácií. Práve tam sa konala svadobná hostina. Zábavu kazil 22-ročný muž. A to až tak, že na mieste museli zasahovať policajti. "Počas svadobnej hodiny vyvolával medzi hosťami konflikty, pľuval po nich a nadával im," informovala Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

Z hostiny ho síce vyviezli, no tým sa pre muža noc neskončila. Ani za bránami podniku sa neupokojil. "Neskôr pred reštauráciou dokonca fyzicky napadol jednu ženu, ktorá mu dohovárala, aby už prestal robiť problémy," priblížila Ligdayová. Žena, na ktorú 22-ročný muž zaútočil, potrebovala pomoc lekárov. Podľa polície skončila so zlomeným nosom.

Mladík zo svadby putoval rovno za mreže policajnej cely. Obvinili ho z výtržníctva v súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví. Prokurátor navyše podal podnet na jeho vzatie do väzby. Sudkyňa rozhodla tak, že muža na slobodu prepustiť nemôže. "Súd väzbu nenahradil dohľadom probačného a mediačného úradníka nad obvineným," informovala Ivana Petrufová, hovorkyňa súdov v Prešovskom kraji. Rozhodnutie Okresného súdu Humenné je právoplatné.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy