Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Pamätáte si ho? Muž z virálneho videa, kde behal nahý po ulici, má ďalší problém
Zdielať na

Pamätáte si ho? Muž z virálneho videa, kde behal nahý po ulici, má ďalší problém

NITRA / 30-ročný Mikuláš, ktorý behal v Nitre po ulici nahý a strelil policajtovi facku, má ďalšie opletačky s políciou. V tomto prípade bol síce oblečený, ale policajti ho prichytili šoférovať pod vplyvom drog.

30-ročný Mikuláš behal len v Adamovom rúchu po ulici v Nitre pred vyše týždňom. Zábery sa zakrátko stali hitom sociálnych sietí. Muž dokonca mestskému policajtovi strelil poriadnu facku. Prišiel sa ospravedlniť, že mu je veľmi ľúto, čo sa stalo. Neuvedomoval si, čo svojím konaním spôsobí. ​Muž bol obvinený z útoku na verejného činiteľa a aj z výtržníctva.

Teraz má na krku ďalší problém

Policajti z pohotovostnej motorizovanej jednotky ho náhodne zastavili za volanom auta v priemyselnom parku. Podobal sa im totiž na osobu v pátraní. Až pri kontrole zistili, že majú dočinenia so známym nahým mužom, no tentokrát oblečeným. Policajti si všimli aj to, že je nervózny a nepozdávalo sa im jeho správanie.

Policajti ho podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Muž sa policajtom napokon priznal, že šoféruje pod vplyvom drog. S hliadkou tak putoval do nemocnice na odber biologického materiálu. Z odberu vyšlo, že je pozitívny na kokaín, marihuanu a benzodiazepíny. Policajtom mal tak opäť čo vysvetľovať. Za prvý čin mu hrozí do 5 rokov väzenia a teraz už nemá ani vodičský preukaz.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy