Zatiahnuté
21°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Muža našli v aute bez známok života. Čo sa stalo ukáže až pitva
Zdielať na

Muža našli v aute bez známok života. Čo sa stalo ukáže až pitva

KOŠICE / V blízkosti nemocnice na Obchodnej ulici v Košiciach našli v pondelok, 14. augusta, dopoludnia v aute muža so strelnými poraneniami. Na miesto okamžite prišli hasiči, záchranári, kriminálka, ale aj obhliadajúci lekár.

Telo našli so strelným poranením bezvládne ležať na zadnom sedadle v zaparkovanom aute medzi garážami. Podľa informácií TV JOJ došlo k tragédii v pondelok, 14. augusta.

Muž pravdepodobne auto zaparkoval, prestúpil na zadné pravé sedadlo, zamkol sa a chytil pištoľ, ktorú namieril proti sebe. Na miesto prišla polícia a záchranári, do auta sa však dostať nevedeli a tak si na pomoc zavolali aj hasičov, ktorí dvere otvorili. Bolo už, žiaľ, neskoro. "Žiaľ, vyslaní záchranári už mužovi pomôcť nedokázali, lekár musel konštatovať smrť," uviedla hovorkyňa operačného strediska Alena Krčová. "Jedná sa o 56-ročného pacienta so strelným poranením s následkom smrti. Všetko nasvedčuje pre samovraždu, ale ako to v skutočnosti bolo ukáže až nasledovné vyšetrovanie policajným zborom, resp. zdravotno bezpečnostná pitva," informoval obhliadajúci lekár Otto Mižík.

Podľa informácií TV JOJ pred skutkom poslal svojej dcére aj email, dôvod však nenapísal. V aute sa našla aj strelná zbraň a na prednom sedadle bol položený obraz s podobizňou jeho otca. Na miesto prišla kriminálka, ale aj policajný technik, ktorí zaisťovali stopy. "Po zadokumentovaní miesta udalosti polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Bližšie informácie vzhľadom na citlivosť prípadu aj s úctou k pozostalým nie je možné poskytnúť," povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Košiciach, Lenka Ivanová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy