Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Záhadná smrť muža v zhorenom aute. Čo predchádzalo tragédii?
Zdielať na

Záhadná smrť muža v zhorenom aute. Čo predchádzalo tragédii?

MICHALOVCE / V nedeľu, 13.8., došlo v poobedňajších hodinách k tragédii. V odparkovanom osobnom aute tam vyhasol život zatiaľ neznámej osoby. Polícia preveruje viaceré verzie nešťastia.

Miestni obyvatelia privolali hasičov. Zaregistrovali totiž požiar na vedľajšej príjazdovej ceste do mesta. "Po príchode na miesto sme zistili, že ide o požiar vozidla Citroen. Po likvidácii bolo zistené, že vo vnútri sa nachádza mŕtva osoba," uviedol Ján Kalanin, veliteľ zásahu HaZZ v Michalovciach. 

Presná identifikácia osoby, ktorá sa nachádzala vo vozidle nebola možná. Rozsiahly požiar zničil aj viaceré dôkazy, ktoré súviseli s touto tragédiou. "Lekár na mieste nevylúčil cudzie zavinenie a na zistenie presnej príčiny smrti totožnosti smrti bola nariadená pitva," ozrejmila Lenka Ivanová, hovorkyňa  KR PZ v Košiciach. 

Podľa informácií TV JOJ sa osoba v čase zásahu hasičov nachádzala na zadných sedadlách. Požiar sa veľmi rýchlo z interiéru rozšíril na celé vozidlo. "Celé vozidlo je zhorené. Použitá bola pena a voda," dodal Kalanin.

Polícia preveruje viaceré možné verzie príčin tohto nešťastia. Rozhodovať budú znalecké posudky privolaných expertov. Prípad je v začiatočnom štádiu vyšetrovania. "Za účasti zisťovateľa príčin vzniku požiarov Hasičského a záchranného zboru polícia začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia," doplnila Ivanová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy