Oblačno
21°
Bratislava
Florián
4.5.2024
VIDEO: Na chodbách bytovky masturboval muž. Obyvatelia sa boja o svoje deti
Zdielať na

VIDEO: Na chodbách bytovky masturboval muž. Obyvatelia sa boja o svoje deti

BRATISLAVA / Obyvatelia bytovky v Bratislave sa boja o svoje deti. Muž s vyzlečenými nohavicami sa im v noci desiatky minút prechádzal po spoločnom schodisku a masturboval pred dvermi. Podivných prípadov v ich bloku pribúda.

Deň ako každý iný, až pokým majiteľom priemyselnej kamery v noci neprišla notifikácia. Čo sa v tom čase dialo na spoločnej chodbe si ráno preverili. "Tak sme si hovorili, či tam nevletel nejaký holub. Pozreli sme sa, čo sa stalo. Ja som skoro odpadol, keď som videl toho človeka vychádzať takto po schodoch s nohavicami na pol žrde. Sa mi to zdá absurdné," opísal majiteľ jedného z bytov.

Obavy narastali každou minútou

Na prvých pohľad zjavne dezorientovaný muž najprv stál na schodisku. Potom prišiel k dverám a pred nimi začal masturbovať. "Máme tu obavu o naše deti. Tu žije veľa rodín, čo majú maloleté deti," opísal majiteľ. Zrejme niečím podgurážený muž si to vyšliapal až na najvyššie poschodie. Svojou nevhodnou zábavkou sa zdržal na každom z nich asi 10 minút. Podľa sexuologičky ide o jasný prípad exhibicionistu. Muža teda mohol vzrušovať pocit, že dvere otvorí neznáma žena a uvidí jeho genitálie. "Môže pritom masturbovať, ale nemusí. Aj muži, ktorí sa liečia na tento typ deviácie, podľahnú tomuto nutkaniu. To nutkanie je veľmi silné," vysvetlila sexuologička Danica Caisová. "Vami uvedeným prípadom sa v súčasnosti zaoberajú policajti Operačného strediska PZ v treťom bratislavskom okrese. Pričom táto vec je evidovaná ako priestupok voči občianskemu spolunažívaniu," uviedol hovorca KR PZ v Bratislave, Michal Szeiff.

Podľa majiteľa jedného z bytov sa problémy začali hromadiť v posledných rokoch. Hlavne odkedy zbúrali Istropolis a uzavreli park na Račianskom mýte. Odvtedy sa podľa jeho slov po ich bloku pohybuje veľa podivných ľudí. "Niektorí sa dostanú aj do domu. Aj keď majú zatvorené dvere, asi vedia, ako sa dostať dnu. Minule tu našla ležať suseda nejakého človeka s dlhým skrutkovačom," opísal majiteľ.

Celý záznam, ako sa exhibicionista pohybuje po chodbách paneláku nájdete TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy