Jasno
18°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Na diaľnici D2 sa stala nehoda. Motorkár bol prevezený do nemocnice
Zdielať na

Na diaľnici D2 sa stala nehoda. Motorkár bol prevezený do nemocnice

KÚTY / Dopravná nehoda na diaľnici D2 z Bratislavy smerom na Kúty dnes na istý čas obmedzila premávku. Motocyklista, ktorý v nepriaznivom počasí narazil do auta, musel byť v dôsledku zranení transportovaný do nemocnice vrtuľníkom. Dopravná nehoda nakoniec dobre dopadla.

Na diaľnici D2 z Bratislavy smerom na Kúty pred Sekulským mostom došlo dnes v popoludňajších hodinách k havárii. Motorkár narazil do auta idúceho pred ním, avšak mal šťastie. Pretože i napriek vysokej rýchlosti nedošlo k smrteľným zraneniam. "Dopravná nehoda bola dopravnými policajtmi Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave vyriešená v blokovom konaní. Vodič motocykla bol jednorázovo ošetrený v nemocnici. Alkohol u vodičov zistený nebol," uviedla Silvia Šimková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave

Po ošetrení na mieste bol motorkár letecky prevezený záchranármi do Univerzitnej nemocnice na bratislavských Kramároch. "Na pomoc zranenému sme okamžite vyslali záchranárov. Tí ho ošetrili a s viacerými poraneniami celého tela previezli do nemocnici," objasnila Alena Krčová, hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby. 

"Posádka záchranárskeho vrtuľníka si priamo pri mieste nehody prevzala do svojej starostlivosti 38-ročného motocyklistu z Čiech, ktorý po náraze do pred ním idúceho vozidla skončil mimo vozovky. Po ošetrení a podaní potrebnej liečby bol preložený na palubu vrtuľníka a s podozrením na poranenie panvy a vnútorných orgánov bol v stabilizovanom stave pri vedomí letecky prevezený na centrálny príjem do Univerzitnej nemocnice na bratislavské Kramáre," ozrejmila Zuzana Hopjaková, hovorkyňa leteckých záchranárov ATE. 

Prípad je v štádiu vyšetrovania a preto sa nám viac informácií získať nepodarilo. Stav pacienta je v týchto chvíľach stabilizovaný.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy