Oblačno
19°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Nebezpečná žiarlivosť: Kvôli žene vytiahol na svojho soka nôž
Zdielať na

Nebezpečná žiarlivosť: Kvôli žene vytiahol na svojho soka nôž

KLÁTOVÁ NOVÁ VES / V Klátovej Novej Vsi pri Partizánskom sa pobili dvaja muži z Rumunska. Všetko kvôli žene. Jeden z nich dokonca vytiahol na svojho soka v láske nôž. Spôsobil mu viaceré rezné rany najmä v oblasti hlavy.

Muži sa najskôr začali hádať. Dôvodom mala byť žiarlivosť. Incident sa odohral na ubytovni, tri hodiny po polnoci. "Na základe vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že obvinený pod vplyvom alkoholu na schodisku ubytovacieho objektu fyzicky napadol 51-ročného muža, cudzej štátnej príslušnosti, ktorý bol rovnako pod vplyvom alkoholu," uviedla Ingrid Krajčíková, vedúca oddelenia komunikácie a prevencie KR PZ v Trenčíne.

Útočník mal v rukách nôž. Po niekoľkých minútach ho neváhal použiť. "Muž zaútočil na poškodeného orezávacím nožom, ktorým mu spôsobil rezné poranenia v oblasti tváre a pravej ruky. Viackrát ho kopol do oblasti tváre a hrudníka," priblížila Krajčíková. "V takomto stave môže spáchať dokonanú násilnú trestnú činnosť a dôjde k vražde," doplnila psychiatrička Darina Hrabovská.

Páchateľ ušiel. Schoval sa v izbe a nôž, ktorým útočil, umyl a vyhodil ho von oknom. Zranený muž ušiel na ulicu. "Poškodený následkom úderov upadol do bezvedomia a bol prevezený do nemocnice," uviedla Krajčíková. "Aj tie kopance boli nebezpečné," doplnila Hrabovská.

Páchateľa zadržali v ubytovni policajti z obvodného oddelenia v Partizánskom. "Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Partizánskeho vzniesol obvinenie voči 41-ročnému mužovi cudzej štátnej príslušnosti vo veci zločinu ublíženia na zdraví," informovala Krajčíková. Útočník skončil v policajnej cele. Hrozí mu až desať rokov za mrežami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy