Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Panelákom sa ozýva krik a plač. Deti dokonca našli na parapete
Zdielať na

Panelákom sa ozýva krik a plač. Deti dokonca našli na parapete

ŠAHY / Obyvateľom jedného paneláka strpčuje život rodina s malými deťmi. Z bytu sa totiž neustále ozýva srdcervúci plač a krik. Susedia majú o troch malých súrodencov strach. Obrátili sa neraz na políciu, kuratelu či mesto. Zatiaľ sa však nič nezmenilo. Čo sa za dverami bytu deje, netušia. Deti údajne videli viackrát sedieť na parapete okna.

"Takéto sme tu ešte nemali ako tu bývam 19 rokov," tvrdí suseda. Video s krikom a plačom susedia nakrútili na chodbe. Deje sa to niekoľkokrát do týždňa. Pani Mária býva nad nimi a v jej byte sa to ozýva. Všetko sa začalo ešte v októbri, keď sa rodina nasťahovala do tohto paneláka. Odvtedy susedom strpčujú život. Susedia majú o tri deti strach. V byte žije s nimi okrem matky aj stará mama. Na jednej zvukovej nahrávke je počuť, ako jedno z detí kričí niečo o bitke.

Susedia sú ochotní pomôcť

Obyvatelia, sa zamýšľajú aj nad tým, či niektoré z detí nemá napríklad psychické ochorenie. Matke ponúkli aj pomoc. Sú ochotní deti občas zobrať von, aby si oddýchla. Na to čo sa deje sme chceli spýtať aj matky 3 detí. Doma sme ich však nenašli. 

"Vyspať sa človek nevie, oddýchnuť si nevie," vysvetlila suseda. Susedia dookola kontaktujú políciu, kuratelu, ale nič sa nezmenilo. Pýtali sme sa aj my, nič konkrétne sme sa však nedozvedeli. Iba to, že sociálni pracovníci všetko preverujú spolu s políciou. Za účelom ustálenia osôb a ich možného protiprávneho konania v tomto prípade vykonáva štandardné úkony za účelom prijatia opatrení.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy