Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Desivá zrážka na rovnej ceste: Transportovať museli tehotnú ženu
Zdielať na

Desivá zrážka na rovnej ceste: Transportovať museli tehotnú ženu

BARTOŠOVCE / Dve osobné autá sa zrazili pri obci Bartošovce na východe Slovenska. Zrážka sa stala na rovnej ceste, keď jedno auto narazilo zozadu do druhého. V opatere zdravotníkov skončila tehotná žena i malé dieťa. Na mieste zasahovali až dve posádky záchrannej služby.

Stalo sa to na rovnom úseku cesty za železničným priecestím. Okolnosti nehody preverujú dopravní policajti. Za volantom auta, ktorá narazilo zozadu, sedela žena. "23-ročná vodička nedodržala bezpečnú vzdialenosť za motorovým vozidlom, ktoré išlo pred ňou. To viedol 57-ročný vodič. Následne došlo k zrážke vozidiel,"  uviedol Daniel Džobanik, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru Prešov

Na miesto dorazili záchranári

Náraz bol taký silný, že auto, do ktorého narazili zozadu sa odrazilo do poľa. Druhé auto ostalo na ceste s vystrelenými airbagmi. Na pomoc prišli aj záchranári. "Posádky do nemocnice transportovali dve ženy a dva a polročné dieťa," doplnil Martin Balko z Operačného strediska záchranárov. Úlomky skla zadných dverí prvého auta ostali po zrážke na kapote auta, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou nedobrzdilo.

Vodičovi prvého auta ostala spomienka na zrážku aj v podobe otlačenej tabuľky s evidenčným číslom na zadných dverách. Hasiči sa postarali o vytečené prevádzkové kvapaliny. "V oboch prípadoch boli dychové skúšky na alkohol s negatívnym výsledkom," dodal hovorca polície.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy