Jasno
17°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Pokus o vraždu: Muž dobodal ženu do oblasti hlavy, následne bodol aj seba
Zdielať na

Pokus o vraždu: Muž dobodal ženu do oblasti hlavy, následne bodol aj seba

NITRA / V utorok 11. júla museli v Nitre zasahovať záchranné zložky a polícia. Dôvodom bol brutálny útok muža, ktorý sa pokúsil o vraždu. Ten mal 8- až 10-krát bodnúť svoju priateľku. Zbraň následne obrátil proti sebe.

​V Nitre v časti Mlynárce dobodal muž svoju priateľku. Incidentu vraj predchádzala partnerská hádka. Malo by ísť o 39-ročného páchateľa, ktorý mal 32-ročnú partnerku dobodať v aute Transporter. Partner na mladú ženu zaútočil do oblasti tváre, krku a hrudníka. Žena ešte vybehla z auta a volala o pomoc. Okoloidúci zavolali pomoc. Muž sa údajne bodol do oblasti brucha. Oboch previezli do nemocnice. 

"Sme videli zakrvavenú ženu, tak sme vedeli, že je problém. Ona kričala, že ju dobodal niekto," vyjadril sa jeden zo svedkov incidentu. Žena utrpela viaceré zranenia mala však veľké šťastie, podľa informácií z nemocnice v poriadku by mal byť aj útočník.

Žena bola po ošetrení povrchových rán prepustená do domáceho liečenia. Muž s poranením brucha zostáva v nemocnici. Či muž útok na partnerku plánoval, alebo čo sa presne udialo, polícia vyšetruje.

tvjoj

Správu budeme aktualizovať.

Najčítanejšie správy