Jasno
17°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Žena havarovala s malým dieťaťom v aute. Nafúkala až 2,7 promile
Zdielať na

Žena havarovala s malým dieťaťom v aute. Nafúkala až 2,7 promile

SNINA / S takmer 2,7 promile v nedeľu, 25. júna, popoludní havarovala 38-ročná žena, ktorá autom narazila do dopravného značenia obytnej zóny a s vozidlom sa prevrátila. V aute sa nachádzalo aj 4-ročné dievčatko. V tej chvíli prechádzala po chodníku skupinka mladých ľudí. Stačilo málo a narazila by aj do nich. Podľa ich slov odskočili v poslednej sekunde. Jedno z dievčat utrpelo šok a potrebovalo pomoc záchranárov.

​K nehode došlo okolo 17-tej hodiny na frekventovanej ulici pri jednom zo supermarketov v Snine. Vozidlo viedla 38-ročná žena. "Vodička na priamom úseku cesty s vozidlom narazila do dopravného značenia "Obytná zóna". V dôsledku nárazu sa vozidlo prevrátilo na bok," informovala hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová. Podľa polície bolo v aute aj štvorročné dievčatko. Navyše, v čase nehody prechádzala po chodníku skupinka mladých ľudí. Podľa svedkov ich minula iba tesne. V poslednej chvíli stihli odskočiť. Jedno z dievčat potrebovalo pomoc záchranárov.

Polícia nehodu zadokumentovala a v prípade začali trestné stíhanie. "Vodička bola na mieste dopravnej nehody podrobená dychovej skúške, kde bol výsledok zarážajúci. Dosiahol hodnotu takmer 2,7 promile," pokračovala Ligdayová. 38-ročná Sninčanka už bola obvinená z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. Na vozidle vznikla škoda vo výške približne 3 000 eur a na zvislom dopravnom značení škoda vo výške 500 eur.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy