Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nožom napadol bývalú priateľku. Už sedí v policajnej cele
Zdielať na

Nožom napadol bývalú priateľku. Už sedí v policajnej cele

MALACKY / Ľubomír, ktorý mal v menších potravinách v Malackách napadnúť nožom svoju bývalú priateľku, je už v rukách polície. Tá ho zadržala vo štvrtok, 8. júna, popoludní. Vyšetrovateľ ho na základe výpovedí svedkov už aj obvinil.

38-ročný Ľubomír ešte včera popoludní vošiel do menších potravín na sídlisku v Malackách na ulici Ľudovíta Fullu. Pracuje tam totiž jeho bývalá priateľka. Podľa informácií TV JOJ prišiel k nej a na hrdlo jej mal priložiť nôž. Medzi oboma prišlo zrejme k potýčke a potom, ako ju zranil, z obchodu utiekol.

V potravinách mala byť aj jej kolegyňa. Ihneď privolali policajtov, ako aj záchranárov. "Podľa informácií z volania na tiesňovú linku 155 bola žena údajne napadnutá a v šoku. Vyslaní záchranári ju ošetrili a so stredne ťažkým poranením ruku previezli do nemocnice," informovala informovala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.

Policajti po podozrivom mužovi začali ihneď pátrať. Prehľadali rôzne miesta, kde by sa mohol ukrývať a zároveň vypočuli svedkov. Na základe toho, ako aj ďalších dôkazov, vyšetrovateľ podozrivého muža, dnes krátko popoludní obvinil, a to z dvoch trestných činov - z nebezpečného vyhrážania a výtržníctva. Krátko pred 15. hodinou sa Ľubomíra policajtom podarilo vypátrať a zadržať. V súčastnosti sa nachádza v cele policajného zadržania. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy