Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Večerná dráma v Snine: V bare vytiahol nôž a vyhrážal sa zabitím
Zdielať na

Večerná dráma v Snine: V bare vytiahol nôž a vyhrážal sa zabitím

SNINA / V bare vytiahol nôž na 25-ročného muža so slovami, že skončí on a aj celá jeho rodina. Neskôr vo vyčíňaní pokračoval. Nožom sa zaháňal na ďalších dvoch mužov, pričom jedného chytil pod krk so slovami, že ho zareže. Takto agresívne podľa polície vyčíňal 36-ročný Sninčan. Prokurátor ho chce vidieť vo väzbe.

Incident sa začal v jednom zo sninských barov okolo pol siedmej večer. Údajný agresor sa na chodbe nožom zahnal na 25-ročného muža. Ten sa dal na útek, no páchateľa to nezastavilo. "Obvinený bežal za ním a kričal po ňom, že ho dostane, skončí on, ako aj celá jeho rodina," opísal hovorca KR PZ v Prešove, Daniel Džobanik. O niekoľko desiatok minút neskôr muž v útoku pokračoval za budovou okresného úradu. Prišiel k dvom mužom, bez slova vytiahol nôž a zaháňal sa ním. "Jeden z mužov sa pokúsil mu chytiť ruku a nôž vytrhnúť, pričom obvinený ho chytil pod krk a následne mu priložil ku krku tento nôž so slovami, že ho zareže," dodal Daniel Džobanik.

Páchateľ síce z miesta ušiel, no policajti ho dolapili. Na otázku, čo ho k útoku viedlo, neodpovedal. Sudca ho poslal do väzby. "Na základe dôvodnej obavy, že by mohol pokračovať v trestnej činnosti," uviedla hovorkyňa súdov v Prešovskom kraji, Ivana Petrufová. 36-ročný Sninčan čelí obvineniu z trestného činu nebezpečného vyhrážania v súbehu s trestným činom výtržníctva.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy