Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
VIDEO: Opitá cyklistka narazila do traktora. Vodič z miesta odišiel
Zdielať na

VIDEO: Opitá cyklistka narazila do traktora. Vodič z miesta odišiel

TAJNÁ / Opitá cyklistka vychádzala na hlavnú cestu a narazila do traktora. Nehoda sa stala dopoludnia v obci Tajná. 59-ročná žena skončila v nemocnici.

​Podľa záberov sa všetko udialo v zlomku sekundy. 59-ročná žena išla na elektrickom bicykli ku križovatke. V tej chvíli tam prichádzal traktor. "Ja som myslel, že ide hore alebo kde a on zrazu zabočil. Ona nepočítala s tým, že ju ten traktor zoberie," opísal svedok Jozef Kopček. 59-ročná cyklistka sa pravdepodobne plne nevenovala riadeniu bicykla.

Po tom, ako sa cyklistka zrazila s traktorom, ktorý ťahal aj príves, vodič nezastavil a z miesta odišiel. Zranenej cyklistke bežali na pomoc svedkovia. Šťastím bolo aj to, že na hlave mala prilbu. Záchranári ju previezli do nemocnice. "Snažila sa posadiť, lebo bicykel mala na hlave aj s ruksakom," dodal svedok.

Dychová skúška ukázala, že cyklistka bola pod vplyvom alkoholu. "Policajti cyklistku podrobili dychovej skúške na alkohol s výsledkom 2,42 promile," informovala hovorkyňa KR PZ Nitra Viktória Borloková. Podľa informácií TV JOJ vodič odišiel, lebo si myslel, že žena z bicykla iba spadla. Okolnosti prípadu polícia vyšetruje.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy