Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Tragédia na bratislavskom sídlisku. Pod oknami bytovky našli bezvládne telo
Zdielať na

Tragédia na bratislavskom sídlisku. Pod oknami bytovky našli bezvládne telo

BRATISLAVA / Pokojné dopoludnie v bratislavskom Ružinove narušila rana a zvuk majákov. V jednom z panelákov došlo k tragédii, ktorú mal zapríčiniť muž, ktorý mal údajne psychické problémy. Pár minút pred tým, ako prišiel o život, mal podľa susedov pobehovať nahý pred panelákom.

Policajti a záchranári smerovali po telefonáte na tiesňovú linku na Jégeho ulicu v Bratislave. Po ich príchode uvideli na zemi nehybné telo. Okamžite sa tak začala záchranná akcia. "Podľa doterajších informácií mal 44-ročný muž utrpieť zranenia spôsobené pádom z 8. poschodia," informovala Silvia Šimková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Muž mal vyskočiť z okna na chodbe paneláku. Policajti miesto opáskovali a zaisťovali stopy ako aj výpovede svedkov. Aj napriek veľkej snahe záchranárov sa ho zachrániť nepodarilo. "Muž ťažkým zraneniam podľahol na mieste," informovala hovorkyňa OS ZZS Alena Krčová.

Podľa našich zistení muž býval v paneláku od detstva. Susedia si jeho správanie v posledných dňoch nevedia vysvetliť. Údajne mal trpieť psychickými problémami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy