Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nahý muž chcel ukončiť svoj život skokom do priehrady
Zdielať na

Nahý muž chcel ukončiť svoj život skokom do priehrady

ZVOLEN / Nezvyčajná záchranná akcia vo Zvolene. Hasiči a policajti pomáhali nahému mužovi, ktorý skočil do Môťovskej priehrady. Podľa svedkov sa správal nevyspytateľne a pomoci sa bránil. Napadol aj policajtov, ktorí ho museli spacifikovať.

Muža, ktorý nemal na sebe žiadne oblečenie si všimli ľudia, ktorí boli na Môťovskej priehrade na prechádzke. Podľa toho, čo nám povedali sa vraj správal mimoriadne zvláštne. Pohádal sa so ženou, ktorá tam s ním bola a potom mal skočiť do vody. "Opitý je no, jeho žena tam bola s ním, že ho už nebaví život," povedal svedok. 

Odplával ďaleko od brehu, všetkým nadával a nevedeli ho presvedčiť, aby z vody vyšiel von. "Všetky zložky boli, záchranári, policajti aj hasiči," dodal svedok. "Na miesto bola vyslaná hliadka, muž bol v priehrade," ozrejmila Petra Kováčiková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici. 

Nahého muža sa podarilo policajtom dostať na breh. Aj potom sa ale správal mimoriadne agresívne aj k ním a preto ho museli spacifikovať. Záchranári ho z miesta previezli do zvolenskej nemocnice. Nariadený odber na omamné a psychotropné látky. "Prevezený do nemocnice, čo bolo príčinou jeho správania známe nie je. Viac informácií nebudeme poskytovať," dodala Kováčiková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy