Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Chcela ho upokojiť a dostala do tváre: Učiteľku napadol len 13-ročný žiak
Zdielať na

Chcela ho upokojiť a dostala do tváre: Učiteľku napadol len 13-ročný žiak

HRABUŠICE / Učitelia boli v minulosti pre svojich žiakov autoritami. Dnešné deti akoby to odmietali rešpektovať. Dôkazom je aj útok z Hrabušíc. Na svoju učiteľku tam zaútočil 13-ročný žiak. Žena po incidente musela vyhľadať ošetrenie.

K incidentu došlo pred triedou šiestakov. Práve z tejto triedy pochádzal aj útočník. Po incidente učiteľku zaliala krv. Odohralo sa to počas prestávky. Chlapci na chodbe vystrájali. Podľa zranenej učiteľky, ktorá sa vyjadrila mimo kamery, ich chcela upokojiť a poslať do triedy. Chlapec sa otočil a rukou pedagogičke vrazil do tváre. Okamžite tak zavolali policajtov. "Šmahnutím ruky bol vraj rozbitý učiteľkin rám na okuliaroch. Spôsobené bolo aj nejaké zranenie. Pani učiteľka bola ošetrená," uviedol starosta obce Hrabušice Marcel Kacvinský. 

"V súvislosti s incidentom, ku ktorému došlo v obci Hrabušice, už polícia koná a vo veci bolo prijaté trestné oznámenie pre podozrenie zo spáchania trestného činu výtržníctva," tvrdí hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Košice Lenka Ivanová. Podľa lekárskej správy, ktorú nám zranená učiteľka poskytla, utrpela hematóm v oblasti nosa a pravého oka. Na PN-ku sa nechystá. 13-ročný šiestak mal čo vysvetľovať v sprievode rodiča policajtom na spišskonovoveskom obvodnom oddelení.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy