Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO: S krvavým nožom v rukách prepadol večierku na sídlisku
Zdielať na

VIDEO: S krvavým nožom v rukách prepadol večierku na sídlisku

HANDLOVÁ / S krvavým nožom v rukách prepadol muž večierku v Handlovej. Od 61-ročnej predavačky pýtal peniaze. Tá mu ich v obave o život dala a páchateľ ušiel. Lúpil v prevádzke, ktorá je v paneláku a priestor snímajú kamery.

"Vytiahol veľký nôž, ktorý bol červený na čepeli. Kričal - stará toto je prepad, daj mi peniaze," opísala incident predavačka. Všetko sa to odohralo priamo na sídlisku, takmer na pravé poludnie. Páchateľ vošiel do predajne, aby sa presvedčil, že je predavačka sama. Potom vyšiel von, aby sa vzápätí vrátil aj s nožom v ruke. "Prišla suseda a na ňu som kričala, aby volal políciu. Potom ju vytlačil von," uviedla predavačka. Lupič zákazníčku vytlačil von a vrátil sa po peniaze. Tie mu žena v obave o život dala.

Svedkovia lúpeže medzitým zavolali mestských aj štátnych policajtov. "Oznamovateľka sa bála osvoj život. Hneď sme utekali na miesto," uviedol Marek Mečiar, Mestská polícia Handlová. Napriek tomu, že sem prišli v priebehu pár minút, páchateľ sa tu nenachádzal. Len čo však mestskí policajti uvideli zábery, spoznali ho. "Z miestnej znalosti sme osobu poznali, mali sme podozrenie o koho sa jedná. Informácie sme na mieste poskytli príslušníkom Okresného oddelenia Policajného zboru v Prievidzi," doplnil Mečiar.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy