Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
V aute tragicky zahynul mladý vodič. Čo sa dialo tesne pred nehodou?
Zdielať na

V aute tragicky zahynul mladý vodič. Čo sa dialo tesne pred nehodou?

HORNÁ SEČ / Návrat domov sa pre 30-ročného muža skončil tragicky. K nehode došlo v piatok, 5. mája, večer na ceste medzi Hornou Seču a Levicami. Vozidlo vrazilo do stromu a prevrátilo sa v poli.

Nehoda sa stala pár kilometrov pred Levicami. Podľa svedkov vodič krátko pred nárazom predbiehal osobné auto. Všetko bolo v poriadku až do momentu, keď o pár minút v tomto úseky cesty z ničoho nič prešiel s vozidlom do protismeru. Po tom, ako 30-ročný mladík autom zišiel z cesty, vrazil do stromu.

Po náraze sa vozidlo odrazilo a vletelo do poľa, tam sa ešte prevrátilo na strechu. Už o pár minút vodiča ratovali svedkovia. "Z doposiaľ nezistených príčin prešiel mimo cestu a auto sa prevrátilo na strechu," priblížila Viktória Borloková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre. "Osoba bola pripútaná pásom. Okoloidúci sa ho snažili rozrezať, ale sa im to nepodarilo," uviedol Ľubomír Teren, veliteľ zásahu Hasičského a záchranného zboru v Leviciach.

K nehode smerovali všetky záchranné zložky. V totálne zdemolovanom vozidle bol vodič zakliesnený. Ratovali ho hasiči spolu so záchranármi. "Osobu, ktorá bola vo vozidle zakliesnená, sme dostali von," doplnil Teren, veliteľ zásahu Hasičského a záchranného zboru v Leviciach.

Aj napriek okamžitému zásahu už 30-ročnému mladíkovi pomôcť nedokázali. Presné okolnosti tragickej nehody sú v štádiu vyšetrovania. Strom, do ktorého vodič narazil, bol po nehode zlomený. "Museli sme ho spíliť, aby nespadol na cestu," doplnil Teren.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy