Skoro jasno
13°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Dal si pervitín, alkohol a sadol za volant: Toto je výsledok
Zdielať na

Dal si pervitín, alkohol a sadol za volant: Toto je výsledok

Zdroj: FB Polícia SR - Prešovský kraj

HNIEZDNE / V nedeľu 30. apríla v nočných hodinách mal obvinený vodič v smere na obec Hniezdne spôsobiť dopravnú nehodu a zaviniť viacero vážnych zranení. Pozitívny bol jeho test na alkohol aj na drogy.

V nočných hodinách viedol obvinený osobné auto Audi A6. Vodič sa pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla, prešiel do protismeru a tam narazil do oprotiidúceho osobného auta Peugeot 406. Vodič Peugeota, ako aj jeho 25-ročný spolujazdec utrpeli ťažké zranenia a ďalší 25-ročný spolujazdec utrpel ľahké zranenia. Spolujazdkyňa v Audi utrpela ľahké zranenia. Policajti vodiča Audi podrobili na mieste dychovej skúške na alkohol, výsledok dosiahol hodnotu 1,7 promile.

​Tomuto vodičovi bol vykonaný aj odber krvi a moču. Biologický materiál bol vyhodnotený ako pozitívny s nálezom metamfetamínu. "Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ Stará Ľubovňa vzniesol obvinenie voči 34-ročnému mužovi z obce Lipany, z trestného činu ublíženie na zdraví spáchaného v súbehu s trestným činom ohrozenie pod vplyvom návykovej látky," uviedla polícia na sociálnej sieti v súvislosti s prípadom. Vodič skončil v cele policajného zaistenia.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy