Polojasno
20°
Bratislava
Monika
7.5.2024
VIDEO: Šialená jazda v Petržalke skončila desiatkou poškodených áut
Zdielať na

VIDEO: Šialená jazda v Petržalke skončila desiatkou poškodených áut

BRATISLAVA / V utorok, 25. apríla, sa krátko po 17. hodine stala na Pajštúnskej ulici v Bratislave hromadná nehoda. Auto sa vo vysokej rýchlosti najprv zrazilo s MHD a následne sa dostalo na parkovisko, kde zničilo viac než 10 áut a pristálo na streche. Vodič vyviazol bez zranení.

Príčinu nehody bude následne vyšetrovať polícia. Podľa svedkov išiel vodič v rýchlosti viac než 120 kilometrov za hodinu. Hrozivo vyzerajúca nehoda si podľa našich informácií vyžiadala len jedného zraneného, ktorého previezli záchranári do nemocnice na Antolskej ulici.

"Podľa doterajších informácii vodič vozidla BMW z doposiaľ presne nezistených príčin zišiel mimo vozovky, vo vysokej rýchlosti prešiel tam umiestneným parkoviskom kde poškodil celkovo 12 zaparkovaných osobných motorových vozidiel, betónový stĺp a štyri dopravné značky," informovala polícia na sociálnej sieti. Dychová skúška vodiča skončila s negatívnym výsledkom. Podľa informácii TV JOJ mal byť po nehode v šoku. Policajti nariadili vykonať aj skúšku na zistenie prítomnosti drog v tele.

"Zo strany polície bolo zabezpečené vyšetrenie vodiča v zdravotníckom zariadení, za účelom zistenia možnej prítomnosti omamných a psychotropných látok v jeho organizme, výsledkami vyšetrenia doposiaľ nedisponujeme," dodala polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy