Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Mladá žena zaútočila nožom na svojho 50-ročného partnera
Zdielať na

Mladá žena zaútočila nožom na svojho 50-ročného partnera

KOŠICE / Mladá Košičanka 2 krát bodla 50-ročného muža. Stalo sa to na jednej z Košických ubytovní. Žena čelí obvineniu, Radomír leží s ťažkými zraneniami v nemocnici.

K útoku na 50-ročného Radomíra došlo v hosteli na Barčianskej ulici v Košiciach. 25-ročná Jessica útočila kuchynským nožom. Podľa informácií TV JOJ mali mať obaja vypité a mali mať spolu aj intímny pomer. Spoločne bývali už dlhší čas v ubytovni. "On ju zdržiaval, zamkol ju na izbu. Ona s ním nechcela byť ale on chcel," uviedol obyvateľ ubytovne.

Večer pred incidentom mali prísť do ubytovne spoločne. Po strávenej noci chytila 25-ročná Košičanka do ruky nôž a muža bodla so slovami "už mám toho dosť, čo si mi to v noci urobil." "Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania 25-ročná žena bodla do oblasti hrudníka a do oblasti chrbta 50-ročného muža práve v čase, keď otváral dvere na svojej izbe," informovala Lenka Ivanová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach.

Po útoku údajne žena dostala epileptický záchvat. Sanitku a policajtov zavolala upratovačka. "Pacient bol privezený s vážnymi poraneniami hrudníka a brucha, ale už je stabilizovanom stave a aktuálne mimo ohrozenia života," informovala Monika Krišková, hovorkyňa UNLP v Košiciach.

Policajti ženu obvinili z trestného činu ublíženia na zdraví a vzali ju do cely predbežného zadržania. Podľa informácii TV JOJ ju mohli vypočuť až po vytriezvení.

Následne sa postavila pred sudkyňu, ktorá ju vzala do väzby, a to z dvoch dôvodov. "Existuje dôvodná obava, že ujde alebo sa bude skrývať, aby sa tak vyhla trestnému stíhaniu alebo trestu a bude pokračovať v trestnej činnosti," informovala Anna Pančúrová, hovorkyňa košických súdov. V prípade dokázania viny môže vo väzení stráviť 4 až 10 rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy