Polojasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Polícia dolapila muža, ktorý sa sexuálne uspokojoval pri Váhu
Zdielať na

Polícia dolapila muža, ktorý sa sexuálne uspokojoval pri Váhu

ŠAĽA / Polícia dolapila muža, ktorý nahý s kuklou na hlave prekvapil viaceré ženy v Šali. Dialo sa to vlani v lete pri rieke Váh. Sexuálne sa uspokojoval aj pred 29-ročnou bežkyňou, o čom sme hovorili. Páchateľom je 40-ročný muž.

29-ročná žena si bola minulý rok koncom júna zabehať na hrádzi pri Váhu. Spoza stromu zrazu z ničoho nič vybehol muž. Bol nahý a maskoval si tvár kuklou. "Vyšportovaná postava športový tip úplne nahý bol len tá kukla," povedala bežkyňa. Na bežkyňu nahý muž uprene pozeral a keď sa im stretli pohľady, začal sa pre ňou sexuálne uspokojovať. "Veľmi som sa zľakla ale mala som pocit, že jeho to ešte viacej rajcuje, pokračoval v tom ukájaní," dodala. 

Mladá žena nie je sama, ktorá zažila takúto nepríjemnú skúsenosť. Na políciu sa obrátili aj 3 ďalšie ženy a podali aj trestné oznámenie. Obetí exhibicionistu bolo určite viacej a kriminalisti sa prípadom začali zaoberať. "Pričom sa podarilo stotožniť podozrivú osobu aj motorové vozidlo, ktorým prichádzal na miesta v blízkosti Váhu," doplnila hovkryňa Krajského riaditeľstva PZ v Nitre Renáta Čuháková.

Ukázalo sa, že exhibicionista je 40-ročný Emil zo Šale. Podľa polície je už obvinený. Paradoxne dva roky pred týmto skutkom bežkyňa zažila na hrádzi pri Váhu presne to isté. Prekvapil ju nahý muž s kuklou na hlave. "Sme sa prechádzali s kamarátkou a zrazu sme si všimli, že 2 metre od nás, a znova sa ukájal a bol úplne nahý," opísala bežkyňa. Vtedy sa tiež množili takéto prípady a polícia zadržala dvoch iných páchateľov. V meste tak ide už o 3. exhibicionistu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy