Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Desivý nález: Muž našiel svoju ženu sedieť za stolom mŕtvu
Zdielať na

Desivý nález: Muž našiel svoju ženu sedieť za stolom mŕtvu

VEĽKÝ KRTÍŠ / Muža prekvapil desivý nález po návrate z nemocnice. Dôchodca našiel svoju manželku sedieť za stolom mŕtvu, telo už bolo v rozklade. Susedia netušili, že je žena sama doma. Nebolo im čudné ani to, že ju nevideli, pre zdravotné problémy z bytu nevychádzala.

Mŕtvu ženu našiel v byte jej manžel, keď sa podľa našich informácií po viac ako mesačnej hospitalizácii vrátil domov. "Policajti tu boli, no ale neviem nič čo sa stalo. Nevieme nič," ozrejmil sused. 

Hoci tu manželia bývajú roky, susedia o nich veľa nevedia. Priateľské vzťahy tu vraj s nikým neudržiavali. "S nikým. On bol taký čudák, on vôbec s nikým nič. A tú pani som fakticky nepoznal," dodal sused. Jeho manželku dokonca nevideli už minimálne dva roky. "Ona bola asi ležiaca a on sa o ňu staral," doplnil sused.

Mnohí ani netušili, že on tieto týždne ležal v nemocnici a ona zostala sama doma. "Tak potom neviem kto bol s ňou," odpovedala suseda. "My sme vôbec nevedeli, že je tu. Mysleli sme si, že je v nejakom domove," povedal sused. "Za posledné dni som necítila zápach vo vchode. Až teraz keď policajt prišiel a pýtal sa na ňu," ozrejmila suseda.

Hoci nám viacerí potvrdili, že dôchodkyňa mala zdravotné problémy, presné príčiny jej smrti určí až nariadená súdna pitva. Polícia začala v prípade TS pre usmrtenie. "Ohliadajúci lekár sa na mieste k príčine úmrtia nevyjadril," ozrejmila Petra Kováčiková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Nevedel určiť ani približný čas úmrtia. 68-ročná žena však bola mŕtva zrejme už viac dní.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy