Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Záhadné poranenie muža: Tvrdil, že po výstrele, aj keď to nik nepočul
Zdielať na

Záhadné poranenie muža: Tvrdil, že po výstrele, aj keď to nik nepočul

VEĽKÝ MEDER / Polícia, hasiči i záchranári dnes mierili do bytu vo Veľkom Mederi. Na tiesňovú linku dostali informáciu, že muža postrelili do hlavy. Ranu na hlave síce mal, ale nie po výstrele zo zbrane.

Strelné poranenie hlavy oznámil na 158 muž z Veľkého Medera. Ako adresu udal byt na 3. poschodí v centre mesta. "Neviem čo sa stalo, mne ide vždy rádio a horšie počujem, len keď zrazu prišli všetci, policajti, hasiči, záchranári, že či som počula výstrely, nuž nepočula som nič," vyjadrila sa susedka.

Zranený muž má byť priateľom majiteľky bytu. Tá ale popoludní v byte nebola. Podľa ďalšieho suseda bolo z tretieho poschodia počuť okolo desiatej ráno zvadu. "Odviezli toho suseda, prikrytého na nosidlách, mne sa zdá, že v byte boli asi dvaja muži, potom tu už len policajti niečo písali," dodala susedka. "Muž kontaktoval tiesňovú linku a tvrdil, že ho niekto postrelil a že potrebuje pomoc. Ukázalo sa, že nešlo o strelné poranenie, ale o úraz hlavy spôsobený tupým predmetom," uviedla Alena Krčová, hovorkyňa operačného strediska Zdravotnej záchrannej služby. 

Záchranári tak muža, ktorý pri volaní na tiesňovú linku prestal reagovať, ošetrili a previezli do nemocnice. "Podľa prvotných informácii mal byt 25-ročný muž v byte sám. Policajti s mužom vykonali dychovú skúšku, pri ktorej nafúkal viac ako 1 promile alkoholu. Polícia prípad naďalej preveruje," povedala Zlatica Antalová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy