Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Rodinná dráma skončila tragicky: Muž bodol nevlastného syna a potom aj seba
Zdielať na

Rodinná dráma skončila tragicky: Muž bodol nevlastného syna a potom aj seba

VÁHOVCE / Polícia zasahovala vo štvrtok, 13. apríla, vo večerných hodinách pri vážnom incidente v rodine v obci Váhovce v okrese Galanta. Hovorca Fakultnej nemocnice v Trnave uviedol, že 50-ročný muž pohádať so synom a následne na neho vytiahnúť nôž. Ten napokon obrátil aj proti sebe. 50-ročný muž zraneniam podľahol.

Operačný dôstojník vzhľadom na závažnosť odovzdaných informácií vyslal okamžite na miesto najbližšie hliadky zo Serede a aj policajné hliadky z Trnavy"Okolie domu policajti uzavreli a zabezpečili miesto činu, ktoré si prevzal vyšetrovateľ z Galanty," uviedla polícia. Incidentu mala predchádzať hádka medzi otcom a jeho nevlastným 25 ročným synom Gabrielom. Ich výmena názorov vyústila až do fyzickej agresie. Muž vytiahol nôž a zapichol ho priamo do mladíka. Ten sa mal následne zľaknúť a z miesta, kde na neho otčim zaútočil, utiecť. Nevlastného syna zasiahol do oblasti brucha a spôsobiť mu poranenie pečene. 

Konflikt videla aj manželka útočníka ako aj ich dcéra. Obe boli v šoku z toho čo videli a do hádky sa následne zaplietli aj ony. 50 ročný muž po útoku na mladíka obrátil nôž proti sebe. Päťkrát si ním bodol do brucha a hrude, čím si spôsobil vážne zranenia. 

"Môžem potvrdiť, že sme na miesto udalosti vyslali záchranárov, ktorí ošetrili dvoch mužov v ťažkom stave. Po vyšetrení ich transportovali do nemocnice. Na mieste ošetrili aj ženu, ktorá utrpela reakciu na ťažký stres. V jej prípade prevoz potrebný nebol," uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky Alena Krčová.

50-ročného muža záchranári previezli do fakultnej nemocnice v Trnave. "Pacient bol vo večerných hodinách privezený do Fakultnej nemocnice v Trnave s bodnými ranami. Napriek snahe lekárov v ranných hodinách svojim zraneniam podľahol," uviedol hovorca Matej Martovič.

Podľa našich informácii mala v rodine panovať normálna atmosféra. 50-ročný muž si mal so svojim nevlastným synom dokonca rozumieť. Obom bol nariadený odber krvi, z ktorého policajti zistia, či boli v čase incidentu pod vplyvom alkoholu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy