Skoro jasno
22°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Vodič s deťmi v aute prešiel do protismeru. Zrážku s kamiónom neprežil
Zdielať na

Vodič s deťmi v aute prešiel do protismeru. Zrážku s kamiónom neprežil

KYSUCKÝ LIESKOVEC / Tragická nehoda sa stala v skorých ranných hodinách v stredu 12. apríla pri Kysuckom Lieskovci (okres Kysucké Nové Mesto). V osobnom aute, ktoré prešlo do protismeru, sa viezli aj dve deti.

Nehoda, pri ktorej prišiel o život šofér, sa stala ráno krátko pred štvrtou hodinou. Starší vodič viezol vo Volkswagene rodinu, smerovali z Čadce na Žilinu. Pri Kysuckom Lieskovci šofér náhle prešiel do protismeru. Kamionista sa ešte snažil zrážke zabrániť a tlačil sa na krajnicu. Napriek jeho snahe sa autá zrazili a starší vodič, žiaľ, kolíziu neprežil. 

"Z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismeru a čelne sa zrazil s nákladným autom. Vodič utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Ďalší štyria členovia posádky utrpeli predbežne ľahké zranenia. Vodič nákladného auta sa podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom. U nebohého bola nariadená pitva. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania," dodala krajská policajná hovorkyňa.

Počas dokumentovania nehody premávku odkláňali a riadili dopravní policajti. Na ceste, kde už roky sľubujú diaľnicu, sa tak opäť tvorili dlhé kolóny.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy