Jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Ďalšia tragédia na železnici: Zomrel 14-ročný chlapec
Zdielať na

Ďalšia tragédia na železnici: Zomrel 14-ročný chlapec

BANSKÁ BYSTRICA / Smutné ráno zažili policajti v Banskej Bystrici, ktorí boli privolaní k tragédii na železnici. Vlak zachytil 14-ročného chlapca, ktorý zraneniam na mieste podľahol.

Udalosť sa odohrala v utorok 4. apríla v ranných hodinách. Informovala o tom Polícia SR – Banskobystrický kraj na sociálnej sieti. "Chceme všetkým rodičom aj deťom odkázať, aby sa o svojich starostiach rozprávali. Väčšina problémov sa riešiť dá, vrátiť späť život je však nemožné," napísala polícia. 

Vzhľadom na citlivosť prípadu polícia nebude poskytovať už žiadne ďalšie informácie. "Bližšie okolnosti udalosti vyšetrujú banskobystrickí policajti. Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť," dodala polícia. 

Neďaleko miesta zrážky našli batoh s osobnými vecami, obeťou bol iba 14 ročný chlapec z banskej bystrice. Prečo k takémuto nešťastiu došlo bude vyšetrovať polícia. Začali trestné stíhanie pre usmrtenie. Vlaková doprava bola prerušená na niekoľko hodín. Rýchlik išiel smerom zo Zvolena, bol rozbehnutý, strojvodca síce použil rýchlobrzdu, no zabrániť zrážke už nedokázal. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy