Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Roztržka medzi bratmi sa skončila nožom v hrudi
Zdielať na

Roztržka medzi bratmi sa skončila nožom v hrudi

Zdroj: FB polícia SR

KOŠICE / V nedeľu 2. apríla večer bolo v jednom z rodinných domov v košickej mestskej časti Ťahanovce rušno. Dvaja bratia spoločne popíjali alkohol a pravdepodobne ho vypili viac, ako zniesli.

Jeden z nich vyprovokoval slovnú roztržku, po ktorej sa bratia začali naťahovať a vzájomne sa päsťami udierať. To staršieho z bratov ešte viac vyprovokovalo. "V kuchyni schytil do rúk nôž a so slovami ,zabijem ťa‘ sa zahnal s nožom po bratovi smerom k hrudi. Mladší brat útok odvrátil dlaňou ruky, na ktorej mu brat následne spôsobil rezné poranenia," informovala Lenka Ivanová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach. Potom sa na neho zahnal druhýkrát a bodol ho do oblasti hrudníka.

"Získaná dôkazná situácia umožnila vyšetrovateľovi 40-ročného Kamila obviniť zo zločinu ublíženia na zdraví, spáchaného v štádiu pokusu. Vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného muža do vyšetrovacej väzby," informovala Ivanová. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy