Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Tragická nehoda uprostred obce: Zrazilo sa auto s traktorom
Zdielať na

Tragická nehoda uprostred obce: Zrazilo sa auto s traktorom

SADY NAD TORYSOU / Zrážku auta s traktorom neprežil muž, ktorý ostal pod strojom privalený. Náraz bol taký silný, že traktor skončil na streche a odtrhlo sa mu koleso. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky.

K vážnej dopravnej nehode došlo v strede obce Zdoba. Zrazilo sa osobné auto s traktorom. 30-ročného traktoristu sa už oživiť nepodarilo. "Po našom príjazde osoba nejavila známky života. Napriek tomu, že sme sa ho snažili čo najskôr vyslobodiť s pomocou vysokozdvižného vozíka, ktorý bol neďaleko, už sa nám ho nepodarilo zachrániť a ani rýchlej záchrannej službe," uviedol Marián Domanič, veliteľ zásahu Hasičského a záchranného zboru v Košiciach.

Podľa informácií TV JOJ išlo o muža zo susednej obce, ktorý vlastnil traktor. Obhospodarovať mal pozemky neďaleko miesta, kde sa stala tragédia. Podľa prvotných informácií išla Mazda po hlavnej ceste, pričom vrazila do traktora, ktorý po zrážke prevrátilo. Keďže traktor nemal strechu, vodič z neho vypadol. "Muž utrpel fatálne zranenia, ktorým na mieste podľahol. Lekár musel konštatovať smrť," informovala Alena Krčová, hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby.

Vodičke osobného auta spočiatku nič nebolo, neskôr jej však prišlo nevoľno, a tak ju záchranári previezli do nemocnice na ďalšie vyšetrenia. "Na mieste boli všetky záchranné zložky. Policajti udalosť zadokumentovali a vo veci začali trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia," informovala Lenka Ivanová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach. Ako presne k nehode došlo, či žena v osobnom aute išla prirýchlo, alebo traktorista nedal prednosť, zisťujú policajti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy