Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Tragédia v Bratislave: Pod kolesami vlaku vyhasol ľudský život
Zdielať na

Tragédia v Bratislave: Pod kolesami vlaku vyhasol ľudský život

BRATISLAVA / Tragédia v hlavnom meste. Na železničnej trati vyhasol v piatok, 31. marca, ďalší ľudský život. Vzhľadom na rozsiahle zranenia, nie je zatiaľ známa totožnosť - iba pohlavie obete.

V popoludňajších hodinách zasahovali v Bratislave všetky záchranné zložky na železničnej trati medzi nemocnicou Kramáre a Červeným mostom. Nákladný vlak, ktorý smeroval do hlavného mesta, vo veľkej rýchlosti zrazil človeka, ktorý sa údajne mal pohybovať po koľajisku. Na miesto v krátkom čase vyslali sanitku. "Podľa volania na tiesňovú linku 155 mal pred tunelom vlak zraziť osobu, ktorá utrpela devastačné poranenia a lekár musel konštatovať smrť," informovala hovorkyňa OS ZZS SR Alena Krčová.

Vzhľadom na závažnosť zranení, ktoré zrazený človek utrpel, nebola dlhšiu dobu jasné, či ide o muža, alebo ženu. "Išlo o muža doposiaľ neznámej totožnosti," ozrejmila hovorkyňa KR PZ v Bratislave Jana Šimunková. Následkom tragickej nehody boli odrieknuté v úseku Bratislava Lamač – Bratislava hl. st. dva regionálne expresy z Bratislavy do Viedne a späť.

"Ďalšie dva vlaky z Trnavy do Kútov a späť mali viac než polhodinu meškanie. Rovnako aj medzinárodný vlak EuroCity z Prahy do Budapešti," dodal hovorca ŽSS Tomáš Kováč.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy