Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Kuriózne nebezpečenstvo: Zrolovaný koberec sa ocitol na strome
Zdielať na

Kuriózne nebezpečenstvo: Zrolovaný koberec sa ocitol na strome

PREŠOV / Zrolovaný koberec sa záhadne ocitol v korune stromu na najväčšom prešovskom sídlisku. Vo výške bezmála dvadsať metrov bol hrozbou najmä pre okoloidúcich, ktorým mohol kedykoľvek spadnúť rovno na hlavu.

Na najväčšom prešovskom sídlisku sa ľuďom naskytol zvláštny pohľad. Medzi konármi stromu vo výške asi dvadsiatich metrov bol koberec. Operačnému stredisku hasičov to nahlásili mestskí policajti. Koberec ostal medzi konármi zakliesnený rovno nad chodníkom, a tak hrozilo, že ak by koberec spadol na okoloidúcich, mohol by niekoho zraniť. Koberec ostal zakliesnený medzi konármi stromu. Bol zrolovaný a zviazaný. Okolie stromu uzavrela polícia, na pomoc museli prísť hasiči.

Prešovskí dobrovoľní hasiči majú s kurióznymi zásahmi už svoje skúsenosti. V minulosti už ťahali z rieky Torysa nákupné vozíky. Hasiči sa najprv koberec pokúšali zhodiť zo stromu tak, že so stromom zatriasli, no nešlo to. Tak sa k slovu dostala aj technika. Vyhliadli si jeden z konárov, ktorý by s najväčšou pravdepodobnosťou išiel dolu pri údržbe zelene a ten odrezali. Koberec tak dopadol na zem bez toho, aby niekoho zranil.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy