Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
FOTO: V Bardejove sa zrazil vlak s osobným autom
Zdielať na

FOTO: V Bardejove sa zrazil vlak s osobným autom

BARDEJOV / V Bardejove sa zrazil vlak s osobným autom. Vodičku, ktorá v ňom sedela, odhodilo do priekopy a ostala zakliesnená vo vozidle. Na pomoc jej prišli hasiči aj záchranári. Žena zrejme utrpela zranenie hlavy, po nehode si nič nepamätala.

Stalo sa to na železničnom priecestí. Žena, ktorá sedela za volantom osobného auta, mala namierené do práce. Cestovala ku klientom, ktorým pomáha s opaterou. Vošla však na priecestie práve, keď ním prechádzal rozbehnutý vlak. "53-ročná Bardejovčanka vošla na železničné priecestie v čase, keď na zabezpečovacom priecestnom zariadení blikala červená. V dôsledku toho došlo k zrážke s vlakom," uviedol hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik. 

Osobné auto po zrážke s vlakom odhodilo do priekopy. Ženu ktorá v ňom sedela, vyslobodili privolaní hasiči. "Zasahujúci hasiči poskytli vodičke pred príchodom záchrannej služby predlekársku prvú pomoc," dodala Miroslava Knišová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva hasičského a záchranného zboru v Prešove. 

Žena, ktorú vyslobodili z havarovaného auta, vyviazla z nehody našťastie bez vážnejších zranení. Auto, ktorým išla do práce, však bolo po nehode úplne zničené, najmä jeho predná časť. Poškodená bola po nehode aj svetelná signalizácia pred priecestím. "Prítomnosť alkoholu u vodičky ako aj u strojvodcu bola vylúčená vykonanými dychovými skúškami," ozrejmil Džobanik. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy