Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
23-ročný muž čelí obvineniu z drogovej trestnej činnosti
Zdielať na

23-ročný muž čelí obvineniu z drogovej trestnej činnosti

Zdroj: TV JOJ

POPRAD / Zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi polícia obvinila 23-ročného muža z Popradu. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"Mladý muž si zadovažoval omamné a psychotropné látky, ktoré prechovával na rôznych miestach, no predovšetkým v mieste svojho bydliska. Zakázané látky predával iným osobám. V stredu 22. marca polícia u muža vykonala domovú prehliadku, pri ktorej boli zaistené veci súvisiace s drogovou trestnou činnosťou. Išlo napríklad o štyri plastové dózy s obsahom zelenej sušiny, viacero igelitových vrecúšok s obsahom zelenej sušiny, ako aj dve digitálne váhy," uviedla Ligdayová.

Zaistené veci boli zaslané na kriminalisticko-expertízne skúmanie. "Počet dávok drogy, ktorý obvinený u seba prechovával, bude známy po vyhodnotení znaleckého skúmania," doplnila Ligdayová. Ako povedala, krajský vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na vydanie príkazu na vzatie obvineného do väzby.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy