Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vážna nehoda: Pri prevrátení auta z neho vypadli drogy
Zdielať na

Vážna nehoda: Pri prevrátení auta z neho vypadli drogy

MALACKY / Vážna dopravná nehoda sa stala vo štvrtok 23. marca večer na diaľnici D2 medzi Kútmi a Malackami. Auto tam zišlo z cesty a niekoľkokrát sa prevrátilo. Zasahovať museli leteckí záchranári, ale aj policajti z kriminálky. Z auta im totiž počas nehody mali vypadnúť drogy.

Osobné auto prechádzalo diaľnicou v smere na Bratislavu. Podľa zistení TV JOJ sa v ňom viezla partia z Radošoviec. Vtom mal vodič náhle zísť z cesty a auto už nevedel dostať pod kontrolu. Auto sa nekontrolovateľne rútilo aj potom, čo vyletelo z cesty. Prerazilo plot a zastavilo sa až po tom, čo úplne zdemolovalo asi 15-metrovú časť oplotenia. Počas toho sa niekoľkokrát prevrátilo a bralo so sebou všetko, čo mu prišlo do cesty. V aute sedeli štyria kamaráti.

"V čase príjazdu hasičov na miesto udalosti sa vozidlo nachádzalo prevrátené na ľavom boku, mimo vozovky. Zasahujúci hasiči poskytli dvom zraneným osobám predlekársku prvú pomoc," informoval hovorca KR Hazz Bratislava Štefan Koči. Na pomoc im museli prísť záchranári. Pre najťažšie zranenú pasažierku priletel vrtuľník. "Leteckí záchranári si do svojej starostlivosti prevzali 25-ročnú pacientku, ktorá utrpela poranenie hrudníka, rebier a podozrenie aj na poranenie panvy," uviedla hovorkyňa ATE Zuzana Hopjaková.

V stabilizovanom stave ju na operáciu previezli do ružinovskej nemocnice. O niekoľko rokov staršieho muža zas previezla záchranka do nemocnice v Malackách. Zvyšným dvom sa nič vážne nestalo. "Zasahujúci hasiči následne na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia," dodal Koči. Privolaní boli aj kriminalisti, ktorí prehľadávali nielen auto, ale aj okolie. Podľa zdroja televízie JOJ, posádka mala mať pri sebe aj drogy.

Ďalší dvaja, ktorých záchranári prezreli na mieste, skončili na polícii. Má ísť o asi 17-ročné dievča so svojím priateľom, ktorý mal mať podľa informácií TV JOJ už v minulosti problémy s drogami. "Dopravná nehoda, ako aj celá udalosť, je v súčasnosti v štádiu vyšetrovania," povedala KR PZ v Bratislave Silvia Šimková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy