Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Hrozivý nález pri Bratislave: V aute našli mŕtveho muža
Zdielať na

Hrozivý nález pri Bratislave: V aute našli mŕtveho muža

ČUNOVO / Hrozivý nález pri Bratislave. Policajti našli v zaparkovanom aute mŕtveho muža. V hrudníku mal strelné poranenia. Polícia už začala trestné stíhanie pre usmrtenie.

Auto s bratislavským evidenčným číslom stálo zaparkované v blízkosti Čunova, v lesnom poraste, len kúsok od cesty. Krátko po 14-tej hodine vozidlo spozorovali policajti. Keď k autu prišli bližšie a nazreli dovnútra, na sedadle si všimli muža bez známok života.

"Hliadkou Policajného zboru bolo včera krátko po 14.00h nájdené osobné motorové vozidlo zn. Škoda SuperB v blízkosti obce Čunovo. Vo vozidle sa nachádzalo telo 46-ročného muža bez známok života, so strelným poranením v oblasti hrudníka. Zároveň bola vo vozidle nájdená aj krátka strelná zbraň. Ohliadajúci lekár na mieste nariadil vykonanie pitvy tela muža. Zo strany povereného príslušníka Okresného riaditeľstva PZ v Senci bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia," uviedol v stanovisku hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy