Skoro jasno
19°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Hromadná bitka na námestí: Pred barom sa do seba pustilo vyše 20 ľudí
Zdielať na

Hromadná bitka na námestí: Pred barom sa do seba pustilo vyše 20 ľudí

HUMENNÉ / Jedna bitka zamestná policajtov na niekoľko dní. Bola totiž hromadná a takpovediac "do vlasov" si mali skočiť až dve desiatky ľudí. Začala to slovná hádka, ktorá napokon zamestnala aj lekárov. Policajti teraz zisťujú, kto celý konflikt spískal, teda kto je agresor a kto poškodený.

Stalo sa to počas víkendu iba pár minút po polnoci pred jedným z barov v bezprostrednej blízkosti Námestia slobody. Z vyšetrovania polície vyplýva, že to odštartovalo slovným konfliktom, po ktorom páchateľ napadol iného muža. Výsledkom však bola poriadna mela. Podľa zdroja televízie JOJ sa do roztržky zapojilo viac ako 20 ľudí. "Viackrát ho udrel do hlavy, ako aj na iné miesta po tele. Útokom páchateľ spôsobil poškodenému zranenia s lehotou liečenia nad 42 dní," uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.


Muž skončil so zlomeninou v oblasti tváre

Tento prípad policajti vyšetrujú ako trestný čin výtržníctva v súbehu s ublížením na zdraví. A hromadná bitka policajtov poriadne zamestnáva. Musia všetkých zainteresovaných vypočuť a zistiť, kto je vlastne páchateľ a kto poškodený. "V prípade prebieha konanie, pri ktorom sa vypočúvajú svedkovia, analyzujú sa získané dôkazy a bude nasledovať znalecké skúmanie i ďalšie výsluchy," dodala Jana Ligdayová. Až po všetkých týchto procesných úkonoch bude možné povedať, kto bude v tomto prípade vlastne obvinený.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy