Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vo vodnom diele Čunovo našli telo mŕtveho muža
Zdielať na

Vo vodnom diele Čunovo našli telo mŕtveho muža

ČUNOVO / Skoro dva mesiace bol nezvestný 29-ročný Peter. Po takmer 50-tich dňoch jeho telo vyplavil Dunaj. Pátranie sa tak skončilo, žiaľ, tragicky.

​Hasiči a policajti v pondelok, 27. februára, dopoludnia zasahovali na vodnom diele pri Čunove. Dunaj po niekoľkých dňoch vyplavil telo muža. Okolo deviatej hodiny ráno kontaktovali políciu miestni pracovníci, že si na hladine veľtoku všimli bezvládne telo. Poriečna polícia ho pritiahla k brehu. "Hasiči po príjazde na miesto udalosti asistovali príslušníkom Policajného zboru SR a osobu vytiahli z vodnej hladiny," informoval KR HaZZ Bratislava Štefan Koči.

Podľa informácií TV JOJ, mŕtvym má byť 29-ročný Peter, ktorý bol nezvestný od 9. januára. Presné príčiny smrti určí až nariadená pitva. Informáciami, že ide o dlhšiu dobu nezvestného mladíka, disponoval aj obhliadajúci lekár. "Polícia v spolupráci s hasičmi vytiahla telo mladého, mŕtveho muža, jedného z troch, ktorí sú v pátraní. Podľa pátracieho listu, oblečenia a vecí, ktoré boli s telom vytiahnuté, bol jeden z týchto troch mladých mužov stotožnený," uviedol lekár, záchranár Martin Balko.

Naďalej je vyhlásené pátranie pod ďalších dvoch mladíkoch. Prvým je 19-ročný Maroš Masár z Bratislavy, ktorý je nezvestný od 19. januára. Druhým je Ján Pakan z Malaciek, po ktorom jeho blízki pátrajú od začiatku februára.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy