Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zásah žilinských policajtov: V byte našli drogy. V putách odviedli jedného muža
Zdielať na

Zásah žilinských policajtov: V byte našli drogy. V putách odviedli jedného muža

ŽILINA / Policajti v kuklách vtrhli do bytu v okrajovej časti Žiliny a to pre podozrenie z drogovej trestnej činnosti. Po prehliadke si odniesli vrecúška s bielou kryštalickou látkou, a v putách odviedli dvoch ľudí. Vyšetrovanie je ale iba na začiatku. Obvinenie zatiaľ nepadlo.

Na miesto okrem vyšetrovateľa a kriminalistov prišiel aj psovod so psom špeciálne vycvičeným na vyhľadávanie drog. "Môžeme potvrdiť, že sme v piatok 24. februára v Žiline vykonali akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti," povedala hovorkyňa KR PZ Žilina Gabriela Kremeňová.

Už dlhšiu dobu kriminalisti sledovali byt v priemyselnej časti mesta. Zadržali dve osoby, ženu a muža v šiltovke zahaleného kapucňou, ktorého približne po dvoch hodinách vyviedli v putách z domu. Podľa našich informácií dvojica dobrovoľne vydala bielu kryštalickú látku a zelenú sušinu.

"Pri výkone viacerých prehliadok bol zaistený materiál, ktorý bude zaslaný na expertízu. Vzhľadom na prebiehajúce úkony trestného konania v predmetnej veci nie je možné v súčasnosti poskytnúť bližšie informácie, aby nedošlo k zmareniu alebo sťaženiu vyšetrovania," dodala Kremeňová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy