Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Polícia obvinila ženu, ktorá mala hodiť psíka do studne
Zdielať na

Polícia obvinila ženu, ktorá mala hodiť psíka do studne

VYŠNÝ ŽIPOV / Psík bezmocne zavíjal v ľadovej vode v 6-metrovej hĺbke. Ľudia ho objavili v studni na cintoríne. Napokon ho vyslobodili hasiči. Kamerové záznamy odhalili, že nešlo o nešťastnú náhodu - do studne ho hodili dve mladé ženy.

​Ohavný skutok zachytila jedna z kamier neďaleko cintorína. Dve ženy kráčajú smerom ku studni. Jedna drží na rukách psíka. Nahne sa a surovo ho hodí do studne. Na zázname vidno ako hneď potom, keď žena hodila psíka do studne, obe poskakujú a majú z toho ohromnú zábavu. Vystrašený psík zatiaľ v ľadovej a hlbokej vode bojoval o život. Psíka hodeného do studne počuli zavýjať návštevníci cintorína. Bol ale príliš hlboko a tak ho nemohli vytiahnuť.

Podľa miestnych to bola hnedá sučka menom Ňoňa. Len čo ju vytiahli zo studne, rozutekala sa smerom do susednej obce Skrabské a sama sa vrátila späť k majiteľke. Paradoxne je ňou mama mladej ženy, ktorá sučku takmer pripravila o život. "Nemala to robiť, neviem čo jej vošlo do hlavy," povedala mama obvinenej. "Vyšetrovateľ enviropolície obvinil 18-ročnú ženu z obce Skrabské z trestného činu týranie zvierat," informovala hovorkyňa PPZ SR Denisa Bárdyová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy