Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Osemkrát trestaný chlap ide opäť do väzby. Po hádke mal brutálne zavraždiť muža
Zdielať na

Osemkrát trestaný chlap ide opäť do väzby. Po hádke mal brutálne zavraždiť muža

POPRAD / Osemkrát trestaný chlap ide do väzby. Je podozrivý z toho, že v Poprade uplynulý týždeň brutálne zavraždil po hádke muža. Mal bodnorezné rany na bruchu, okrem toho vraj po ňom obvinený skákal a kopal do neho.

Muž (32) z popradského okresu skončil krátko po skutku v rukách polície. V stredu 15. februára popoludní ho predviedli pred prešovský okresný súd s návrhom na vzatie do väzby. Čelí obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy. "Medzi mužmi došlo k vzájomnému fyzickému konfliktu a napádaniu, pri ktorom muž zo Svitu utrpel bodnorezné poranenie," ozrejmila Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove. 

V rodinnom dome boli v tú osudnú noc dvaja muži a jedna žena. Všetci boli pod vplyvom alkoholu. Nebohý 33-ročný muž mal na tele viacero zranení. Obvinený mal na neho surovo útočiť aj po tom, ako spadol na zem. "Kopal do neho, skákal po ňom. Napadnutý muž utrpel zranenia, na následky ktorých zomrel," dodala Ligdayová.

Obvineného muža odviedli policajti po výsluchu v putách. Súd rozhodol o väzobnom stíhaní. "Súd obvineného zobral do väzby, je tu dôvodná obava, že bude pokračovať v trestnej činnosti," vyjadril sa Michal Sovič, prokurátor Krajskej prokuratúry v Prešove. Muž bol v minulosti už osemkrát súdne trestaný. Za obzvlášť závažný zločin vraždy mu teraz hrozí 15- až 20-ročné väzenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy