Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Hasiči, policajti aj záchranári so psom zasahovali od rána na Dunaji. Pátrali po nezvestnej osobe
Zdielať na

Hasiči, policajti aj záchranári so psom zasahovali od rána na Dunaji. Pátrali po nezvestnej osobe

BRATISLAVA / Policajti a hasiči od rána 13. februára zasahovali na Dunaji v hlavnom meste. Prehľadávali niekoľkokilometrový úsek rieky. Na člnoch pátrali po nezvestnej osobe.

Z prístavu vyštartovali na hladinu Dunaja okolo desiatej. Informácie, ku ktorým sa štáb TV JOJ dostal, boli v tom čase strohé. Nebolo jasné, kto za akciou stojí, a ani to, či niekoho hľadajú. Hasiči na člnoch prehľadávali desiatky minút aj časť Dunaja pod mostom Lafranconi. Asi pol hodinu pred poludním krúžila pod mostom hasičská loď. Plavila sa najmä stredom rieky. Úsek pri brehu z petržalskej strany počas toho kontrolovali na člne. Desiatky metrov dlhý úsek prehľadali niekoľkokrát za sebou.

"Bratislavskí hasiči boli 13. februára dopoludnia privolaní k rieke Dunaj, kde asistovali príslušníkom Policajného zboru Slovenskej republiky pri vyhľadávaní osoby aj prostredníctvom záchranného plavidla," uviedol Štefan Koči, hovorca KR HaZZ Bratislava. Na člne im pomáhali aj záchranári so psom. Pátranie po osobe nakoniec potvrdila aj polícia. Koho hľadali však prezradiť nechceli. Potvrdili nám iba to, že nejde o 21-ročného Jána Pakana z Malaciek, ktorý je nezvestný už vyše týždňa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy