Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Sexuálny deviant, ktorý napádal ženy v Bratislave, vyčíňal aj v Nitre
Zdielať na

Sexuálny deviant, ktorý napádal ženy v Bratislave, vyčíňal aj v Nitre

NITRA / Sexuálny násilník, ktorý napádal ženy v Bratislave a chytili ho v Česku, vyčíňal aj v Nitre. Ukázalo sa, že má na svedomí aj prepad úradníčky, o ktorom TV JOJ informovala koncom novembra. Šokovanú ženu nútil k sexuálnym praktikám.

Muž vošiel do jednej z nitrianskych kancelárií, kde za stolom sedela úradníčka. Z vnútornej strany si všimol kľúč. Dvere zamkol a so slovami, že jej nikto nepomôže, povedal, aby urobila čo chce. Obeť sa v strachu o svoj život rozhodla spolupracovať. Sexuálny násilník povedal, že jej chce bozkávať nohy. Páchateľ ženu zhodil na zem a chytil jej ústa. Potom si stiahol tepláky a ukájal sa. "V tejto kauze sa vedie Okresným riaditeľstvom Policajného zboru Nitra trestné konanie pre zločin sexuálneho násilia," informoval Jaroslav Maček, hovorca krajskej prokuratúry v Nitre. 

S mužom sa vystrašená žena snažila komunikovať, a to pomohlo. Ospravedlnil sa a zmizol. Rovnakým spôsobom prepadával páchateľ aj ženy v Bratislave. Všetky prípady niesli jeden podobný znak – muž sa zaujímal o ich nohy. "Následne jej začal bozkávať chodidlá a súčasne onanovať. Približne po piatich minútach sa žene poďakoval a z priestorov budovy utiekol," uviedla Silvia Šimková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre.

To, že ide o 48-ročného Martina Dunu z Česka, zistili bratislavskí policajti. Vyšetrovanie ukázalo, že on prepadol aj ženu v Nitre. "Na základe analýzy DNA bol stotožnený páchateľ," uviedol Maček. Obvinený muž je momentálne v cele predbežného zadržania v Brne. Už v minulosti bol odsúdený za 28 znásilnení.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy