Skoro jasno
13°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Muž zomrel v opustenej budove, kde býval. Tri dni ho nik nevidel
Zdielať na

Muž zomrel v opustenej budove, kde býval. Tri dni ho nik nevidel

KOŠKOVCE / Pán Štefan býval v opustenej budove na začiatku lesa pri obci Koškovce. Posledné tri dni ho nik nevidel. Príbuzní ho všade hľadali, miestni o ňom taktiež nič nevedeli. Situácia neveštila nič dobré. Vchodové dvere napokon museli otvoriť hasiči a na miesto dorazili aj policajti.

Podľa miestnych obyvateľov sa muž zvykol zdržiavať v tomto opustenom objekte, no už niekoľko dní ho nik nevidel. Príbuzní preto zalarmovali záchranné zložky. Hľadali ho v dedine, aj po okolí. Hasičom sa podarilo vchodové dvere otvoriť a potvrdili to, čo si nik nechcel do poslednej chvíle pripustiť.

Hasiči po otvorení dvier našli muža nehybne ležať na zemi. "Hasiči za prítomnosti polície byt otvorili. V byte bola nájdená osoba bez známok života. Privolaný lekár skonštatoval smrť," povedala Miroslava Knišová, hovorkyňa hasičského zboru v Košiciach. 

62-ročného Štefana tu poznali ako dobrého človeka, ktorý rád so všetkým pomohol. Žil samotársky a zakaždým, keď sa od budovy vzdialil ,zavesil na kľučku dverí uterák, čo bolo znamením, že je nablízku. V areáli tohto bývalého pionierskeho tábora žil niekoľko rokov.

Presné okolnosti, za akých k úmrtiu došlo nepoznáme, polícia však prípad napokon uzavrela. "V uvedenom prípade privolaný obhliadajúci lekár jednoznačne určil , že išlo o úmrtie z chorobných príčin, cudzie zavinenie bolo vylúčené," dodala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Miestni obyvatelia si v súvislosti týmto nešťastným prípadom spomenuli aj na dávnejšiu udalosť spred niekoľkých rokov, kedy v tomto objekte taktiež našli muža bez známok života.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy