Jasno
13°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Muž pri prepade pumpy zviazal pokladníčku. Odniesol si iba 50 eur
Zdielať na

Muž pri prepade pumpy zviazal pokladníčku. Odniesol si iba 50 eur

ZAMAROVCE / Trenčianski policajti intenzívne pátrajú po neznámom páchateľovi, ktorý v noci zo stredy na štvrtok (2. februára) prepadol čerpaciu stanicu pri diaľnici D1. Muž bol ozbrojený a pri lúpeži spútal pokladníčku. Ak si ale myslíte, že odišiel s poriadnym balíkom peňazí, mýlite sa.

​Stalo sa to na čerpacej stanici na diaľničnom odpočívadle Zamarovce pri Trenčíne. Boli približne dve hodiny v noci, keď dnu vstúpil muž, ktorý si maskoval tvár. V prázdnej prevádzke sa v tom okamihu mali nachádzať iba dve pokladníčky. "Na základe doteraz zisteného, do predajne čerpacej stanice prišiel ozbrojený muž maskovaný v kukle. Následne jednej z pracovníčok zviazal ruky za chrbtom," informovala hovorkyňa KR PZ Trenčín Katarína Kuzmová. Muž so zbraňou v ruke prikázal žene, aby si ľahla na zem. Pýtal sa, kde sú peniaze. Čo nasledovalo potom, dosiaľ nie je známe, no podľa polície si lupič napokon odniesol, vzhľadom na možnosti, iba smiešnu sumu.

"Doposiaľ neznámy páchateľ odcudzil z miesta činu finančnú hotovosť vo výške 50 eur. Žene neboli spôsobené našťastie žiadne zranenia," pokračovala Katarína Kuzmová. Lupič ušiel na neznáme miesto, a to pravdepodobne tým istým smerom, odkiaľ na čerpaciu stanicu prišiel, teda cez susediace pole a les. Poškodená spoločnosť poskytla kamerové záznamy iba polícii. K lúpeži sa bližšie nevyjadrila. "Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Trenčín začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpež," doplnila hovorkyňa. Napriek tomu, že si neznámy páchateľ lúpežou prilepšil iba o 50 eur, vzhľadom na závažnosť jeho konania mu hrozí až 12-ročný pobyt za mrežami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy