Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Mladý herec je podozrivý zo zabitia svojho priateľa - tiež nádejného herca. Násilnú smrť odhalila až pitva
Zdielať na

Mladý herec je podozrivý zo zabitia svojho priateľa - tiež nádejného herca. Násilnú smrť odhalila až pitva

PREŠOV / V prípade 29-ročného muža, ktorý zomrel v byte na prešovskom sídlisku za nejasných okolností, sa objavili nové informácie. Policajné vyšetrovanie prinieslo dôkazy, na základe ktorých, padlo obvinenie. Podozrivým má byť muž, ktorý mal k nebohému veľmi blízko.

K smrti 29-ročného muža z Nitry došlo v byte na piatom poschodí. Bol na návšteve u priateľa z Prešova, v byte jeho mamy. Tam ho našli ráno bez známok života. Pitva odhalila podľa zdroja TV JOJ  viacero zranení a polícia vtedy začala v prípade trestné stíhanie pre zločin zabitia.

Nebohý muž prišiel o život v jednom z bytov v tomto paneláku. Po dvoch mesiacoch od jeho smrti padlo zo strany polície vážne obvinenie. "Na základe doposiaľ zhromaždených dôkazov a vykonaného znaleckého dokazovania, bolo vznesené obvinenie konkrétnej osobe pre trestný čin zabitia," povedal hovorca KR PZ Prešov Daniel Džobaník. 

Podozrenie padlo na 31-ročného Martina, s ktorým muž v byte v tú osudnú noc, keď prišiel o život. Nádejný herec mal byť blízkym priateľom nebohého. "Klient kategoricky popiera spáchanie skutku kladeného mu za vinu, proti uzneseniu o vznesení obvinenia podal sťažnosť, ktorou žiada o zrušenie obvinenia. Nateraz o sťažnosti nebolo rozhodnuté," dodal advokát obvineného Pavol Biroš. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy