Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Auto narazilo do stromu, šofér nemal šancu prežiť
Zdielať na

Auto narazilo do stromu, šofér nemal šancu prežiť

BÁTOVCE / Jazda po rovnej ceste sa skončila tragicky pre 43-ročného vodiča. Pri Bátovciach vrazil do stromu. Podľa predbežných zistení bola príčinou havárie neprimeraná rýchlosť. Vodič z Ukrajiny nemal šancu prežiť.

Nehoda sa stala na rovnej ceste. Vodič riadil osobné auto aj s prívesným vozíkom. Vracal sa z neďalekého Pukanca a vozík mal už prázdny. Vodič prešiel cez most, a už zakrátko dostal šmyk. Vodič s autom prešiel do protismeru a následne zišiel z cesty. 

Zrejme vo vysokej rýchlosti potom ako vodič zišiel z cesty vrazil rovno do stromu. Išlo o taký silný náraz, že vozidlo zostalo omotané okolo stromu. "43-ročný vodič vozidla Škoda Octavia pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam," povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Nitre Viktória Borloková. 

Svedkovia zavolali na miesto pomoc. Muž v aute sedel sám a vo vnútri bol zakliesnený. Ratovali ho hasiči spolu so záchranármi. "Pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia sme ho vyslobodili z vozidla a odovzdali do starostlivosti záchranárom," povedal Štefan Hasič, veliteľ Hasičského a záchranného zboru v Leviciach. Aj napriek snahe záchranárov vodič zrážku neprežil. Policajti na mieste zrážky dokumentovali stopy a presné okolnosti aj to či sa pod nehodu podpísala rýchlosť sú v štádiu vyšetrovania. 

Vodič podľa polície nemal šancu náraz prežiť. Utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. "Okolnosti dopravnej nehody, miera zavinenia, ako aj príčina sú nateraz predmetom vyšetrovania dopravnej polície v Leviciach," uviedla polícia na sociálnej sieti. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy