Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Muž počas vystupovania spadol pod odchádzajúci vlak. Zraneniam v nemocnici podľahol
Zdielať na

Muž počas vystupovania spadol pod odchádzajúci vlak. Zraneniam v nemocnici podľahol

ŽIAR NAD HRONOM / Na vlakovej stanici pomáhali záchranári mužovi, ktorý počas vystupovania spadol pod odchádzajúci vlak. Podľa svedkov mal problémy s chôdzou a nešťastne sa pošmykol.

V pondelok, 23. januára, večer bola obmedzená vlaková doprava v úseku Žiaru nad Hronom. Tragédia sa stala priamo na železničnej stanici. Muž sa neskoro večer vracal z Galanty aj so svojou družkou, podľa toho čo nám povedala vystupovali z vlaku. 

Vraj mal dlhodobé zdravotné problémy s nohou, čo mu spôsobovalo ťažkosti a obmedzenia pri chôdzi. Žena mu vraj pri vystupovaní z vlaku pomáhala, no mal nešťastne pošmyknúť a zachytil ho odchádzajúci rýchlik. Na mieste zasahovali záchranári, ktorí mu poskytli prvú pomoc. S devastačnými zraneniami ho mali previezť do nemocnice, žiaľ, muž ťažkým poraneniam podľahol.

Podľa polície sa nedá vylúčiť ani možnosť, že muž bol v tom čase pod vplyvom alkoholu, viac budú zisťovať počas vyšetrovania. Na mieste boli príslušníci železničnej polície, ktorí dokumentovali všetky stopy súvisiace s týmto nešťastím. Obmedzenie dopravy spôsobilo meškanie vlakov, vrátane rýchlika. Polícia okolnosti nešťastia vyšetruje, začali trestné stíhanie pre usmrtenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy