Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dve deti by si od svojej matky príklad brať nemali: Drogy predávala aj z vlastného domu
Zdielať na

Dve deti by si od svojej matky príklad brať nemali: Drogy predávala aj z vlastného domu

NOVÉ ZÁMKY / Mamu dvoch malých detí zo Šurian už dlhšie sledovali novozámockí policajti. Dôvodom bola jej nočná práca. Žena totiž predávala drogy.

Novozámockí policajti zadržali auto, v ktorom sa viezla 31-ročná žena zo Šurian, mama dvoch malých detí, ktorá je s mladším aktuálne na materskej dovolenke. Mladá žena sa rozhodla rodinný rozpočet zveľadiť prácou. Nebolo by na tom nič zvláštne, ak by nepracovala výlučne v noci a nelegálne. "Polícia v Nových Zámkoch odhalila páchateľku drogovej trestnej činnosti, ktorá v okolí Nových Zámkov za účelom nelegálneho finančného profitu, nelegálne distribuovala konečným užívateľom drog a tiež aj osobám na ďalšiu distribúciu drog, pervitín, marihuanu a heroín," povedala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. 

Žena drogy predávala nielen v herniach či na vopred dohodnutých miestach, ale aj z vlastného domu. Skladové zásoby nelegálneho tovaru dokonca zabezpečovala tak, že mala v aute v sedačke aj svoje 2-ročné dieťa. Drogy nielen predávala, ale ich aj užívala. "Ešte v septembri začal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva policajného zboru Nové Zámky trestné stíhanie za zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi a odvtedy prebiehali procesné úkony. V tejto súvislosti bola obvinená 32-ročná žena z drogovej trestnej činnosti," dodáva Renáta Čuháková. 

Obvinená skončila v cele policajného zaistenia, sudca rozhodne o jej väzobnom stíhaní.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy