Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tragická smrť v blízkosti železničnej zastávky: O život prišla žena, ktorú zrazil nákladný vlak
Zdielať na

Tragická smrť v blízkosti železničnej zastávky: O život prišla žena, ktorú zrazil nákladný vlak

BRATISLAVA / O život prišla žena, ktorú v skorých ranných hodinách zrazil nákladný vlak. Stalo sa tak na koľajisku, ktorým ľudia občas prechádzajú. Podľa informácií TV JOJ však nie je vylúčené, že sa žena sama rozhodla život ukončiť.

Nehoda sa stala v stredu, 18. januára, krátko pred šiestou ráno, len niekoľko desiatok metrov od železničnej stanice Vinohrady. Traťou práve prechádzal nákladný vlak. Podľa zistení TV JOJ mal v tom čase rušňovodič na prvej koľaji spozorovať ženu. Popritom ako brzdil mal na ňu trúbiť. Zrážke sa však už nedokázal vyhnúť. "Vo vami uvedenom čase bola na železničnú stanicu Vinohrady posádka Záchrannej zdravotnej služby Bratislava. Nakoľko zranenia pacienta boli nezlučiteľné so životom, kolegovia, žiaľ, pacientovi pomôcť nedokázali," povedala hovorkyňa Záchrannej zdravotnej služby Bratislava Darina Schreková. 

Policajti okolie zrážky niekoľko hodín prehľadávali a zaisťovali stopy. Na miesto prišiel aj obhliadajúci lekár. O koho išlo v súčasnosti ešte nie je jasné. Podľa informácií TV JOJ zrazená žena nemala pri sebe žiadne doklady totožnosti. "Poverený príslušník Odboru železničnej polície Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," informuje policajný hovorca Michal Szeiff. Ďalšie okolnosti nehody polícia vyšetruje. Podľa zistení nie je vylúčené, že mohlo ísť o samovraždu. Železničná doprava bola na danom úseku a na nevyhnutný čas obmedzená. Krátko po deviatej už vlaky premávali v štandardnom režime. Podľa obyvateľov okolitých domov prejde cez dotyčnú železničnú trať denne niekoľko ľudí. O tragickom úseku svedčí aj kríž so sviečkami. Telo od neho ležalo len pár metrov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy